2015 Bikini ve Mayo Trendleri

2015 bikini ve mayo trendlerine genel olarak modern tasarımlar hakim olsa da bazı klasik modeller de trend. Canlı renklerin kullanıldığı bikini ve mayolarla bu sezon plaj modası gündem konusu. Tasarımlarda hayvan desenleri, fotoğrafik doğa alıntıları ve farklı renklerdeki grafikler göz dolduruyor.

2015 Bikini Trendleri

2015 Bikini Trendleri

Bu Yazın Plaj Modası Trendleri

Siyah Beyaz Trendi: 2015 plaj modasına renkli modeller hakim olsa da siyah beyaz tasarımlar kararlı bir şekilde bu sezona da damgasını vuruyor.

Volan Bikini: 2015 plaj modasına volan bikini trendi fevkalade bir hava katıyor. Fırfır tasarımlar olarak ta bilinen bu modellerin farklı versiyonları bulunuyor. Genç hanımların tercihi olduğu gibi olgun hanımlar için de ideal olan bu trend canlı renkleri ile göze çarpıyor.

2015 Bikini Trendleri

2015 Bikini Trendleri

Yüksek Bel Modeli: Geçen yılın trendleri arasında olan yüksek bel bikiniler  bu sezon da plaj modasında yerini alıyor. Çok klasik ve nostaljik bir hava oluşturuyor şeklinde düşünenlere modanın değişken özelliğini hatırlatmak isterim.

Büstiyer Bikini: 2015’in trendleri arasında yer alan büstiyer bikinilerin tasarımlarında kadınsı renkler ve yoğun minyatür desenler egzotik bir atmosfer getiriyor.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir