Renkli Koltuklara Yer Açın!

Yaşam alanlarının her zaman konfor sunmasını isteriz. Bunun için de mobilyalarımızdan ilk beklentimiz bizleri rahat ettirmesidir.

Kırmızı Koltuk

Kırmızı Koltuk

Tabi son dönemde dekorasyon modasına ayak uydurmaya çalışma isteği de oluşmadı değil. Evinizde hem konfora sahip olmak, kendinizi iyi hissetmek hem de ev modasına ayak uydurmak istiyorsanız, tekli koltuk modelleri seçiminde biraz titiz davranarak bunu başarabilirsiniz.

Her Evin Olmazsa Olmazı: Tekli Koltuk!

Renkli ve Spor Koltuk

Renkli ve Spor Koltuk

Tekli koltuklar rahatına düşkün olan kişilerin evlerinde olmazsa olmaz unsurlardan biridir. Koltuk takımlarını, mobilyaları seçerken renkli seçeneklerden yana yapmak istemeyiz. Bu büyük bir risk almak anlamına gelir, ama tekli koltuk seçerken dilediğimiz renkleri kullanabilir hale geldik.

Sarı Koltuklar

Sarı Koltuklar

Tekli koltuk modelleri son dönemde oldukça canlı renk seçenekleriyle karşımıza çıkmaya başladı. Birbirinden güzel canlı renklerde etkileyici tasarımlara sahip olan bu koltuk modelleri evinizin havasını bir anda değiştirebilir.

Kırmızı Koltuk Takımı

Kırmızı Koltuk Takımı

Evinizde iş stresinizi unutmak, kendinizi hem rahat hem de daha enerjik hissetmek istiyorsanız tekli koltuklarınızda tercihi renkli seçeneklerden yana yapmalısınız.

Renkli Köşe Takımı

Renkli Köşe Takımı

Canlı renklerin ne kadar enerji verdiğini biliyorsunuz. Yorgunluk halinden kurtulmak, klasik bir şekilde döşenmiş olan salonunuza renk katmak için renkli tekli koltuk modellerini denemelisiniz.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir