Ball Mill Değirmen

Teknolojinin gelişme ve makinelerin daha üstün özelliklere sahip olması bugün birçok işin daha kolay yapılmasına olanak sağlıyor. Özellikle sanayi sektöründe gelişen makine teknolojileri işletmeleri emek yoğun çalışma şeklinde sermaye yoğun çalışma modeline yönlendiriyor. İnsan gücüne duyulan ihtiyaç azalırken daha kısa zamanda daha fazla verim alınabiliyor.

Tıpkı Ball Mill değirmen makineleri gibi. Bugünkü teknolojinin ulaştığı en son noktanın birer göstergesi olan Ball Mill değirmenleri en sert madenleri öğüterek istenilen ebata getirip farklı materyalleri birbirinden ayırarak madenleri zenginleştirir ve cevher kıvamına getirir. Türkçe karşılığı bilyalı değirmen olan Ball Mill Avrupa pazarında yaygın olarak bu isimle kullanılır.

Ball mill

Ball mill

Ball Mill Özellikleri

Bilyalı değirmenler ile aynı özelliklere sahip olan Ball Mill makineleri madenlerin 150 mikronun altına getirmek için kullanılır. İçerisinde bulunan güçlü mili ile hem sürtme hem de döndürme işlemini aynı anda uygulayan Ball Mill değirmenleri kuvars, kalsit, kurşun, gümüş, barit, feldspat gibi birçok madeni öğütebilecek güce sahip olup http://www.remas.com.tr/remas/ball-mill/ adresinden son teknoloji öğütme makineleri bulunabilir.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir