Çılgın Tasarımlara Sahip Davetiye Örnekleri

Çılgın tasarımcıların doğal olarak çılgın davetiye modelleri bulunur ve çok çok çılgın müşteriler bu tasarımları yapan kişilerle internet üzerinden bağlantı kurarak beğendikleri davetiye modeli hakkında fiyatı da dâhil olmak üzere gerekli bilgiyi alarak istedikleri kadar çok sayıda sipariş edebilirler. Gelen konukları son derece şaşırtacak bu marjinal diye adlandırılabilecek davetiye modelleri bu düğünü unutulmaz kılarak akıllara yerleşmesini sağlayacaktır. Davetiye firmaları bu sektöre gönül verdiğinden her türlü yeniliği ve değişik akımları müşterilerin talepleri doğrultusunda değerlendirerek hayata geçiriyorlar. Kaç adet davetiye siparişi verirseniz verin az ya da çok demeden basarak zamanında hazır eden firmalar kapınıza kadar siparişlerinizi teslim etmektedirler.

Davetiye

Davetiye

Özel Mekanlar İçin Hazırlanan Davetiyeler

Özel mekanların açılışı içinde davetiyeler hazırlanarak eşe dosta gönderilir ki açılış günü kendilerini yalnız bırakmasınlar. Sadece tanıdıklara ve aile efradına değil böyle mekanların açılışında gazete ve televizyon çalışanlarına da özel olarak hazırlanmış davetiyeler gönderilir ki o alanda çekim yapıp açılışı gazete ve televizyonlardan herkese duyursunlar. Yani bu davetiye işi çok önemlidir çünkü kendisine davetiye gönderilmemiş olanlar özellikle sosyete düğünleri ve mekan açılışlarında kendini o seçkin toplumdan dışlanmış hissederler. Onlar için davetiye almamak sosyal statülerini kaybetme kaygısı taşımalarına neden olabilir. Bu sebeple sadece düğün davetiyesi değil her türlü açılış, sergi ya da yeni bir kreasyonun tanımı için davetiye kullanılır.

Son Trend Davetiyeler

Düğün sezonunun açıldığı bu yaz aylarında davetiye firmalarında da oldukça yoğunluk olduğundan, düğün davetiyeleri seçip sipariş vermek isteyenlerin bu işi son ana bırakmaması önerilir. Aşırı davetiye talebi yapıldığı için son anda bir aksilik olma ihtimalini göz önünde bulundurarak en azından bir ay öncesinden davetiyelerinizi seçmek için davetiye firmaları veya internetten bakarak düşündüğünüz modeli seçmelisiniz. Bunun için son trend davetiye örneklerinin bulunduğu katalogları incelemeniz sizin için faydalı olacaktır. Ya da sık sık düğünlere katılan bir kişiyseniz size yollanan davetiyeleri inceleyerek bu senenin en çok tercih edilen davetiyelerini kendi gözlemlerinizle farkına varmış olur ve ona göre seçiminizi yaparsınız.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir