Geçmeyen Çizme Modası

Kış mevsiminde iken bayanların geneli şıklığın en iyi yollarından biri tanesi olan çizme giymeyi tercih ederler. Çizme derisi, süeti, ruganı ve benzeri materyalleri ile topuklu, topuksuz, dümdüz, tokalı, zımbalı, desenli ya da desensiz modelleri ile klasik, spor veya uçuk birçok tarza uygun farklı modellerde ürerimi yapılan bir üründür. Dolaysıyla seçimi oldukça zor ve satın alınırken bayanların geneli tarafından uzun kararsızlık anlarının yaşandığı zamanlardır.

çizme modası

çizme modası

Kış günlerinde hem şık olabilme adına hem de rahat olmak isteyen bayanlar genel olarak ayakkabı seçimi olarak çizme tercih ediyor. Biz de bu yazıda siz değerli okuyuculara çizme kombinleri örnekleri vermek istedik.

Çizme Kombini İçin Bazı Örnekler

Çizme, bazen mini ve şık bir elbise altına kullanılırken bazen de bir kot pantolon ile birlikte tamamlanabilir. Yani bir kadının gardırobunda kesinlikle olması şart olan çizme, sizi kış mevsiminin soğuğunda ısıtırken aynı anda tarz bir görünüme kavuşturabilir.

çizme modelleri

çizme modelleri

İsteyen klasik tarz çizme tercih ederken, başkası spor bir çizme seçebilir. Ama her kadın belirli bir zevke sahiptir, aradığı çizmenin bazı nitelikleri vardır. Sizin tarzınıza uygun olan bir model seçin.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir