Deri Eşyaları Daha Pratik Nasıl Temizlersiniz ?

Deri bir kumaş olarak aslında birçok yerde kullanılabiliyor. Koltuk kenarlarında çantalarda ayakkabılarda ve bunun gibi bir başka eşyalarda var olan deriyi nasıl temizlemek gerekir? İlk günkü kadar temiz ve parlak hale nasıl getirilebilir?  Özellikle koltuk gibi  parçalarda yoğun  yoğun olarak  kirlenebiliyor. İşte bu yazımızda siz değerli okuyucularımıza deri temizlemenin  ev yapımı kolay bir yönteminden kısaca söz etmek istedik.  Deri eşyalarınızın ilk günkü kadar temiz ve yeni görünmesi için bu formülü siz de mutlaka denemelisiniz.

deri eşyalar

deri eşyalar

Deri Temizlemenin Mucize Formülü

Deri eşyalarınızı temizlemek için  2 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 yemek kaşığı sirke, 10 Damla uçucu bir yağ kullanmalısınız. Bu yağ lavanta yağı veya portakal yağı olabilir. Peki nasıl hazırlanır? İlk önce tüm malzemeleri bir tas içerisinde koyun ve birbirleriyle iyice harmanlayın.

deri temizleme

deri temizleme

Daha sonra kirlenen derinin üzerine bir fırça alarak sürün. Temizledikten sonra burayı kuru bir bez ile silin. Daha sonra derideki tüm kirlerin nasıl arındığını kendiniz de fark edebilirsiniz. Bu doğal formülü ayakkabılarınız da çantalarınızı temizlemek için de kullanabilirsiniz.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir