Su Kaçağı Tespiti Artık Çok Kolay

İşyerinizde su kaçağı olduğunu düşünüyorsunuz. Su kaçağı tespitinde bulunmak istiyorsanız kırmadan etrafı batırmadan dökmeden kırmadan bu işi yapan kaliteli firmaların olduğunu unutmamanız gerekir. Suyun kaçak yaptığı durumlarda sorunu bildik yöntemlerle kırıp dökmeden yeni teknolojiden faydalanıp, bu tür işler için geliştirilen robot cihazlar yardımıyla etrafı kirletmeden ortalığı dökmeden kaçak yapan suyun yerini tespit ettirebilirsiniz.

Ev ve iş merkezlerinde  su kaçağı tespiti için birçok yol ve teknikler uygulanmaktadır. Bildik yöntemlerle yapılan su kaçak tespiti anında sızıntının gerçekleştiği yeri tespit etmek için önceden belirtilen kısımların kırılması gerekirdi. Oysaki yeni geliştirilen modern cihazlar yardımıyla yapılan tamiratlar kırmadan dökmeden yapılabiliyor.

Su Kaçağı Tespiti

Su Kaçağı Tespiti

Yeni teknoloji ile yapılan cihazlarla tespit edilen  kaçak su tespitini uzman kişilerce yapılmalıdır. Sesli ve görüntülü yapılan çalışmalarda sızıntının yeri net tespit edilmekte, bunun neticesinde de tamirat işi emniyetli bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Profesyonel işçiler yardımıyla yapılan hizmet problemsiz bir şekilde yerine getirilmekte, sizlerin beklentileri tatmin edici bir seviyede karşılamaktadırlar. Gider borularındaki tıkanıklar veya sızıntılar kamera ile boru içerisini gözetleme yöntemiyle tespit edilir. Boruya gönderilen temiz su ses dalgalarıyla da sızıntı tespit edebilmektedir.

       Su kaçağı nasıl anlaşılır: Zeminde ya da duvarda oluşan su damlacıkları ile anlaşılabileceği gibi bazen de sızıntı gizli kalarak görülemeyebilir. Görülmeyen bu sızıntılara gizli su kaçağı adı verilir, bu durumda kaçak komşunun bizi uyarmasıyla anlaşılmaktadır. Komşunuzun evinin tavanında oluşacak küflenmeler yâda duvarlardaki kabarmalar bize ipucu verir.

Eskiden sızıntı ve kaçak durumların belirlenmesi zahmetli ve maddi olarak oldukça bütçemize büyük yük getiriyordu. Çünkü sızıntı ve kaçağın yerini bulmak için bazen bütün fayansların olmadı duvarların kırılması gerekiyordu. Şimdi gelişen teknoloji sızıntı ve kaçakları teknolojik yol ve yöntemlerle nokta atışı yapar gibi yer saptaması yapabiliyor.

Kurumsal firmalarda su kaçağı tespitini modern cihazlar ile yapmaktadırlar. Bu cihazların eğitimli personeller tarafından kullanılması su kaçağının kırmadan robot cihazla tespit edilmesi sağlanabilir. Robot cihazlarla su kaçağı tespiti hem zahmetsiz hem de maddi külfet gerektirmemektedir.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir