2017 Kasket Modası

2017 yeni sezonunda birçok moda parçaların yanı sıra geçen yıl moda olarak yer edinen çoğu üründe artık rafa kaldırıldı. Bu sezonda birçok giyim stilinde değişimler yaşanıp özellikle sokak modasında hayatın rengi, ahengi ve tarzı ise oldukça farklılaşıyor. Yeni sezon ile birlikte geçmiş zamanlarda dedelerimizin başında görmeye alıştığımız kasketler artık genç ya da orta yaş kişilerinde başında olacak. Oldukça havalı ve cool bir görüntü edinilmesine yardımdı olan kasketler erkelerin yanı sıra bayanlarında kullanım alanına girecek olan aksesuarlar haline geldi.

 

kasket modası

kasket modası

Kış aylarında şapka kullanmayı sevenler içinde oldukça sevindirici bir haber olan yeni sezon modası kasketler, farklı renk ve desenler ile tasarlanarak, markaların koleksiyonlarında yerini aldı.

Kasket Kombinasyonları

Kasket kombinasyonlarında erkeklerde genlikle toprak renkleri ile bordo rengin karışımından oluşan kombinler tercih edilirken kadınların kombinasyonlarında ise farklı renk uyumları yer alıyor. Yeni sezon ile birlikte baştan aşağı simsiyah bir kombinasyon yapmanız da mümkün.

kasket

kasket

 

Kasketin yanı sıra moda olan diğer şapka modellerini de tercih edebilirsiniz. Fakat kombinleriniz için mutlaka bir kasket edinmenizi öneririz. Özellikle havaların hala soğuk olduğu şu günlerde montlarınız ve botlarınız ile muhteşem uyum yaratacak olan kasketleri değerlendirerek, modayı anında yakalamanız mümkün.

Kombinasyonlarınızda kasket kullanımını denizci stili giyim ile de değerlendirmeni mümkün aynı zamanda kışın son demlerinde de kasketinizi kullanarak oldukça şık hırka kombinasyonlarında değerlendirebilirsiniz.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir