2017 2018 Sonbahar Kış Modasında Ayakkabı Trendleri

Yeni sezonun başladığı şu günlerde ayakkabı trendleri de gözleri dolduran ışıltıları ile karşımıza çıktı.  Kimi trend modeller her ne kadar geçmiş izleri taşısa da özellikle pırıltıların hakim olduğu modeller son derece dikkat çekici olan tasarımlar arasında yer aldı.

Taşlı Ayakkabılar

Işıltılara bürünmek ve mücevher şıklığını ayaklarında da hissetmek isteyenler için yeni sezon oldukça trend olan modelleri ile hayranlık uyandıracak. Payetler, taşlar ile bezenmiş olan ayakkabılarda aynı zamanda simli tasarımlarda yer alıyor.

saten bot

saten bot

Postallar

Kış aylarının en fenomen parçaları arasında yer alan postallar, bazı stil sahiplerinin vazgeçemediği modeller arasında yer alıyor. Yeni sezonda da trend olan postallara gardırobunuzda yer açabilirsiniz.

Kadife Ayakkabılar

Süet ayakkabılara göre daha çok tercih edilen kadife ayakkabı modelleri yeni sezonda da trend modeller olarak vitrinlerde yerini aldı.

Saten Ayakkabılar

Geçmiş sezonlarda beğenilen ve lüksü işaret etmesi ile tercih edilen saten ayakkabı modelleri yeni sezonda da tercih edebileceğiniz ayakkabı modelleri arasında bulunuyor. Eğer dolabınızda bir yerlerde saten ayakkabılarınız duruyor ise şimdi onları bulundukları yerden çıkarmanın tam zamanı.

taşlı bot

taşlı bot

Beyazın Büyüsü

Kışın her daim tercih edilen koyu tonlu ayakkabıların yerini kışın beyazı ile uyumlu olan modeller aldı. Birçok farklı ayakkabı bot ve çizmelerde beyazın etkisini hissedebilirsiniz. Yeni sezon ile beraber mutlaka beyaz renk ayakkabıya yer açın.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir