2015 Yazında Trend; Gingham Deseni

Bu yıl pek çok farklı desenin kullanıldığı yaz modasında en çok göze çarpan hiç kuşkusuz kareli, ekoseli, potikareli, damalı elbiseler, pantolonlar, gömlekler, etekler… Bu yıl yaz sezonuna gingham modası damga vuruyor. Ünlü ünsüz herkes bu modaya ayak uydurmuş vaziyette.

gingham

gingham

Modada geçmişe olan özlem her zaman geçmişte kullanılan parçaların günümüze uyarlanması ile birlikte yeni trendler yaratmaya devam ediyor. Gingham desenli kıyafetlerde adeta bizi 50’li, 60’lı hatta 70’li yıllara götürüyor.

Gingham Desenli Kıyafetler

Açık yeşiller, maviler, pembeler kullanılan gingham desenli kıyafetler size farklı bir hava katacak. Bu yazın trendi olan gingham desen, 50’li yıllardan beri moda dünyasının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Bu yaz ise altın çağını yaşıyor dersek abartmamış oluruz. Ünlü tasarımcıların pek çoğu bu desene kreasyonlarında yer verdi. Kareli pamuklu kumaş olarak da bilinen gingham desen bazen büyük kareler halinde karşımıza çıkarken bazen pötikare şeklinde kullanıldı.

gingham modası

gingham modası


En çok kullanılan renk birlikteliği ise pembe-beyaz, mavi-beyaz, sarı-siyah ve tabii ki siyah-beyaz. Modanın yeni trendlerinden birisi olan baştan aşağı aynı tarz giyinme stilini bu desenle rahatça uygulayabilirsiniz. Büyük kareli bir etek üzerine küçük pötikareli bir gömlek giyerek inanılmaz şık olabilirsiniz.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir