2015 Takı Modası

Kıyafet, çanta ve ayakkabı dışında kadınların en çok önem verdiği ve takip ettiği moda akımlarından biri de takı ve aksesuar modasıdır. Bir kıyafeti tamamlayan en önemli detaylardan biri olan takılar kombinlerin olmazsa olmazları arasında geliyor.

takı modası

takı modası

2015 yılında da özellikle yaz sezonunda renkli ve gösterişli takılar oldukça moda olacak. Rengarenk bileklikler, doğal taşlarla tasarlanmış kolye ve küpeler vitrinleri süsleyecek.

Bileklikler Kendine Hayran Bırakacak

Özellikle yaz aylarında bronz teninizi şahane gösterecek takılara bu yıl aşık olacaksınız. Sokak modası ve spor kombinlerle kullanabilceğiniz ipli ve renkli bileklik modelleri ile zarif ve şık bir görünüm yakalayacaksınız.

takı modası

takı modası

Kolunuza sıralayacağınız renkli renkli bileklikleri gece kombinlerinizde de rahatlıkla kullanabileceksiniz. Özellikle yaz partilerinde hem rahat hem de şık bir trend yakalamak istiyorsanız bu bilekliklerden mutlaka takı kutunuzda bulunması gerekiyor.

takı modası

takı modası

Bunun dışında doğal taşlı kolyelerde boynunuzu süsleyecek. Burcunuza göre size şans getirecek taşlarla harika bir kolye alabilir ve yazın boynunuzu bununla süsleyebilirsiniz. Yaz sezonunu şık ve trend takılarla süslemek için 2015 takı modasını takip edin.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir