2015 Sade Gelinlik Modelleri

Abartı ve aşırı süsten hoşlanmayan gelin adayların tercih ettiği sade gelinlik modelleri bu yıl da yoğun ilgi gösteren modeller arasında bulunuyor. Tamamen süslenmiş taşlı, dantelli ve ya tam kabarık bir gelinlik yerine daha sade bir gelinlik ile de şıklığı yakalayabilirsiniz.

gelinlik modelleri

gelinlik modelleri

Zarif ve Şık Duruş

Modacıların maharetli ellerinden çıkan sade gelinlik modelleri bu yıl da kendine özgü zarifliği ve şıklığıyla gözlerden kaçmıyor. Baştan aşağı sade bir gelinlik isteyenlerin yanında gelinliklerde ufak bir dokunuş ile kolları, yakası ve ya etek uçlarında bulunan danteller ya da taş süsleme detayları ile zarif bayanların tercihi oluyor.

gelinlik

gelinlik

Bu gelinlik modelleri ile de saçınızı sade bir şekilde toplayabilir ve ya dağınık halde bırakabilirsiniz. Saçınıza takacağınız taşlı ve ya çiçekli tokalar ile saçınızı süsleyerek şık bir görüntü oluşturabilmeniz mümkün. Sade gelinliğiniz için tokanız ve ya küpenizi parıltılı bir modelden seçebilir, makyajınızı ince ve zarif bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Duvağınızı ve ayakkabınız ile şık kombinler yapabilir, küçük sade çiçek demeti ile gelinliğinizi kombine edebilmeniz sizin elinizde.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir