2015 Gelinlik Kreasyonu

Evlilik hazırlığında olan bayanların kuşkusuz ki en özendiği ve en önem verdiği noktalardan biri de o özel gününde giyeceği gelinliktir. Nasıl bir gelinlik istenildiği hayallerde hep tasarlanan bir durumdur.

 Peki 2015 Yılında Gelinlik Modası Nasıl

Her şeyden önce hangi tarzda gelinlik seçmek istediğinize karar vermelisiniz. Daha sonra doğru kumaş tipi ve eğer diktiriyorsanız doğru terzi seçilmelidir. Fransız danteli, güpür, saten, şantuk, şifon, tafta, ziberlin ve organza gibi birçok çeşitteki gelinlik kumaşları gelinleri kendine çeker. Gelinlik en az 3 ay önceden satın alınmalıdır. Diktirecekseniz en iyi gelinlik ayrıntıların şıklığa ve zenginliği ifade ettiği parçanın bütününe uyumlu olduğu gelinliktir.

2015 Gelinlik Modelleri

2015 Gelinlik Modelleri

Bu yıl gelinlik renginde ekru, kırık beyaz ve krem tonları oldukça moda. Örneğin Lübnanlı tasarımcı Zuhair Murad’ın bu sene ki gelinlik koleksiyonunu inceleyenlerin adeta gözleri kamaşacak. Sıra dışı olmak isteyen gelinler bu modelleri inceleyebilir. Staplez, askılı, dantelli, taşlı ve de kabarık bu yıl ki gelinlik modasının başında.  Yine vintage görünümlü modeller, kısa gelinlikler, ve V yakalı gelinlikler de podyumlarda.

 

 

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir