2014 Mutfaklarında Kullanılabilir Renkler

Kadınların evlerde en çok zaman geçirdikleri alanlardan birisi de mutfaklardır. Mutfaklar, her ne kadar iç açıcı renklere sahip olursa, işte o kadar lezzetli yemekler ortaya çıkar!

Evinizin mutfağında güzel bir kır evi havası estirmek istiyorsanız, açık renklerde bulunan tahtalarla beraber dolapların mor ile beyaz birleşimi olmasını sağlayarak bunu gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu renklerle beraber doğal bir tarz oluşturmak mümkündür.

Koyu gri ve zeytin yeşil renklerinin de yardımlarıyla beraber beyaz rengi tonlarının ağırlıklı olduğu modern bir mutfak görünümünü de yaratabilirsiniz. Açık renklerle mutfakta ferahlık, rahatlık kazandırabilirsiniz.

2014 Mutfakları

2014 Mutfakları

Düzen tutkusuna sahip bir kişiyseniz, mavi ile beyazın bir arada olduğu bir mutfağa sahip olmalısınız. İki rengin bir arada olması, mutfakta daralma durumu gösterebilir. Ancak düzeni ve temizliği en güzel şekilde yansıtabileceğiniz birlikte uyum içinde olan renklerdir.

Nane yeşilleri ve kovu kahverengi tonlarında ki renkler de yine mutfaklarda ideal kullanılabilir renkler olarak gözümüz önünde bulunabilir. Mutfaklara güzel, sevimli bir hava katmak adına su yeşili ya da açık kahve tonları da katarak, mutfaklarda uygun ortamlar yaratabilirsiniz.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir